Sidan innehåller annonslänkar

Madshus Redline Dp 192

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus nya Redline DP-skidor är utvecklade tillsammans med världens bästa långloppsåkare under Visma Ski Classics. Ta chansen att boka stakskidorna som är optimerade för att bibehålla framåtrörelse och maximal fart vid stakning och glidfas.

Spannets utformning och skidans tryck-/glidzoner är utformade för att ge en allround skida som klarar föres- och temperaturändringar under längre lopp. Dessa egenskaper är på topp för att ge åkaren bästa förutsättningar.

Redlineskidorna hjälper till att prestera på högsta nivå, och varje gång det är dags att ställa sig på startlinjen ska man känna sig trygg i att ha de bästa skidorna för utmaningen. Specifikationer Längd 192 cm, sidecut 43-44-44 mm cm (par), kärna PR100X och Traxiell carbon, belag P300 Nano, spann DP stak, bindningsplatta NIS7. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Madshus Propulsion Plus -79%

Madshus Redline Classic Längdskidor Skidan finns som plusskida och fungerar bäst i fören -2...+10 grader Skidan är den absolut lättaste Madshus någonsin tillverkat, med en överlägsen flexibilitet som ger skidan liv, åkkänsla och acceleration vid frånskjut och i stakögonblicket. Spannet är förhållandevis lågt, extremt jämnt för att vid frånskjut ge ett maximalt fäste, samtidigt säkerställs glidet genom bärigheten i spannet som tillsammans med Splay och Speed tip reducerar friktionen i skidan. Skidan passar såväl för motionär som tävlinsgåkare och får alltid högsta betyg i tester. Träna smartare genom att para ihop dina skidor med Empower app. Längd: 180-210cm/5 Skärning: 44-42-44mm Vikt: 900g/190cm (pair) Bindning: NIS 7 Kärna: 3D, PR 100X & Triaxial Carbon Construction Belag: P200 Nano black Spann: Classic Universal/ Madshus Speed Tip Empower chip

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024