Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Swim Like Hell Tee Men - T-Shirt

Beställ Zoot Swim Like Hell Tee Men - T-Shirt på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Zoot Swim Like Hell Tee Men - T-Shirt inom kategorin T-shirts.

Produktinformation

Zoot Swim Like Hell Tee Herr - T-shirt Klassisk T-shirt med Zoot Tryck i 100% bomull Storlekar S Färg Turkos .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Houdini W's Pace Air Tee Sunset Orange

Vad gör den speciell? Pace-serien är en klädkollektion som är utformad för aktiviteter med hög puls. Det som verkligen skiljer plaggen åt är hur det känns att bära dem. Hur tygerna känns, passformen, hur plaggen rör sig och hur de låter. Pace Air Tee dam är utformad för prestanda, men också för komfort eftersom vi tror att när du mår bra kommer du också att prestera bättre. Hur fungerar den? Tyget i Pace Air Tee dam kallas Rerun Jersey, ett ultralätt, stretchigt och smidigt jerseytyg tillverkat av 100 % återvunnen polyester. Den superfina stickningen är utformad för att förhindra slitage och torkar snabbt om den blir våt. När det gäller passformen har t-shirten en smal atletisk passform som är utformad för att inte hindra dig när du är aktiv. Sömmarna är platta och placerade så att de inte skaver. När ska jag använda den? Pace Air Tee dam är utformad för aktiviteter med hög puls som löpning, vandring i snabbt tempo eller mountainbikecykling i varma eller fuktiga förhållanden. Materialet håller dig sval och torkar snabbt för att hålla dig bekväm under längre aktivitetsperioder. När din Pace Air Tee är helt utsliten kan du lämna tillbaka den till Houdini för återvinning. På så sätt går inget av råmaterialen till spillo och blir istället till nya, användbara produkter. Egenskaper: Atletisk passform Lättviktigt material 115 g/m² Snabbtorkande Sömmar med låg profil för minimal skavning Tyg tillverkat av 100 % återvunnen polyester Tyget är helt återvinningsbart Tyget är producerat i Japan Plagget är tillverkat i Litauen Vikt medium dam: 100 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023