Bell Cykelhjälm MTB Super Air R Spherical Mips

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Bell har verkligen presterat stort i och med lanseringen av Super Air R - tidernas mest tekniska MTB-hjälm och en dröm för alla adrenalinstinna trailcyklister där ute. Snabbt och enkelt kan du ta av och på det löstagbara käkpartiet och variera mellan vanlig hjälm och integralhjälm.

Ûbergrym ventilation och nästa generation av MIPS är också några femstjärninga features. Löstagbart Wraparound chinbar (käkskydd) som du enkelt tar av/på via två fästpunkter.

Designad för All Mountain/MTB, d.v.s. allt från XC till Enduro på banor där du är i extra behov av att skydda fejan.

FLEX Spherical + MIPS®. Bell/Giro har tillsammans med MIPS utvecklat rotationsskyddet med Ball-socket-design, där man kombinerar två separata delar i olika material (EPS & EPP) som i sin tur kan rotera mot varandra, vilket gör att MIPS-funktionen förstärks och att hjälmen bättre klarar av både kraftiga och lösare islag.

Fantastiskt bra ventilation. Overbrow Ventilation™ - 18 ventilationskanaler med främre ingångar samt invändiga kanaler.

Käkdelen har 8 ventilationshål. Hjälmen, samt den stora justerbara skärmen, är med GoggleGuide™ vilket är anpassningar för goggles och glasögon.

Float Fit™ Race retention system. Ett minimalistiskt och lätt fastsättningssystem med gummitäckt justeringsratt som är integrerad med MIPS.

Hjälmen har lättviktsremmar med No-Twist Tri-Glides, fästen för snabb justering som samtidigt håller remmarna i rätt position utan att vrida sig. X-Static® kuddar invändigt.

Är antibakteriella och hjälper dig att få en fräsch känsla. Tvättbara.

Integrerad kamerafäste med brytfunktion. EPS/EPP-skum med utvändigt skal i Fusion In-Mold Polykarbonat med progressiva lager.

InMold-skalet går ner längre och omsluter kanterna. Ökat skydd och hållbarhet.

3 storlekar. Vikt 410 gram (Stl.

M). Unisex.

Modellen har också utsetts till "Bra val" i Folksams omfattande test av cykelhjälmar. Färg FASTHOUSE MATTE BLACK/WHITE.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024